Fibra de sticla, materiale compozite, rasini poliesterice, rasini epoxy, gelcoaturi, fibra de carbon

Informaţii contact

SC PROFESIONAL SRL

Cod fiscal: RO3071065

Nr. Reg. Com.: J16/2965/1992

Bancă: ING Craiova

IBAN: RO04INGB0000999908025746

Capital social: 500 RON

Adresă: Str. T. Vladimirescu, Nr. 14, Cârcea, Dolj

Tel./Fax: 0251.470.273

Newsletter

Puteti comanda produsele noastre prin 2 modalitati: online de pe site sau prin mail .

Comanda online
Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online www.materiale-compozite.ro, NU este necesar sa va inregistrati! Sistemul nostru va permite sa plasati o comanda fara a avea un cont de client creat anterior. Pur si simplu introduceti produsele dorite in cosul dvs de cumparaturi si trimiteti comanda!

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

Alegeti produsele dorite -> Adaugati produsele in cos -> Alegeti modalitatea de livrare (la sediu sau curier rapid), modalitatea de plata si datele dvs/ale firmei dvs -> Trimiteti comanda

  1. Alegeti produsele dorite fie navigand prin categoriile de produse, fie cautandu-le in site (folosind modulul de cautare) sau accesand direct link-urile acestora. Pentru a vedea detaliile produsului apasati pe numele sau pe poza produsului.

  2. Pentru a adauga produse in cosul de cumparaturi apasati butonul "Cumpar". Puteti selecta cantitatea dorita apasand pe iconitele "+" sau "-". De asemenea puteti adauga si alte produse in cosul de cumparaturi urmand aceiasi pasi. Continutul cosului de cumparaturi este in permanenta actualizat cu produsele dvs si il puteti oricand vizualiza doar apasand pe linkul aferent.

  3. Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi puteti apasa linkul "vreau sa platesc"/"trimite comanda". Veti selecta Metoda de livrare si Metoda de plata dorite. Veti completa datele dvs personale: daca ati mai depus comenzi online prin intermediul site-ului nostru va puteti autentifica direct cu adresa de email folosita si cu parola generata de sistem (si trimisa pe adresa dvs de email). In cazul in care NU ati mai depus comenzi prin magazinul nostru virtual, va trebui sa completati campurile necesare. Automat va fi creat un cont de client cu datele dvs. Parola va fi trimisa pe adresa dvs de email si este indicat sa o schimbati! Daca veti dori sa stergeti un produs din cosul de cumparaturi puteti sa o faceti in acest pas: in campul "cantitate" scrieti cifra 0 sau apasati butonul "sterge din cos". De asemenea puteti actualiza cantitatile mai multor produse simultan (veti completa cantitatile actualizate ale tuturor produselor apoi apasati butonul "actualizeaza cantitatea".

  4. In final apasati "trimite comanda". La ultimul pas sunteti informat ca a fost trimisa factura proforma la adresa dvs de e-mail. Factura proforma o veti regasi si in contul dvs de client.

  5. Veti fi contactati de departamentul vanzari pentru a va informa asupra greutatii coletului,costurilor de livrare (pe care le puteti verifica pe site-ul Fan Courier) si a va da acceptul asupra prelucrarii datelor personale.Comenzile se prelucreaza in maxim 2 zile lucratoare din momentul acceptului de prelucrare a datelor personale. IMPORTANT!
Trebuie sa completati cu mare atentie atat datele dumneavoastra de contact cat mai ales adresa de facturare/livrare.

Comanda prin E-mail

in cazul in care aveti dificutati in completarea online a comenzii, puteti sa o transmiteti pe email la adresamagazin@materiale-compozite.ro. Pentru orice informatii suplimentare, adresati-va cu incredere departamentului de vânzări la telefon 0768.186.402. Personalul nostru va va oferi asistenta pe tot parcursul efectuarii comenzilor.

ATENTIE! NU PRIMIM COMENZI TELEFONICE SI NU LIVRAM DE LA SEDIU!